Brizze kommer til BNS

13. april 2021 22:32 , af Boe Lundby Madsen

Tilmeld dig vores Brizze Dag i BNS den 29. Maj 2021


Brizze Dag er en 1-dags fodboldcamp for drenge og piger i alderen 7-15 år. Du bliver trænet af Brizze og nogle af spillerne fra Brizze FC. Du prøver forskellige fodboldgrene af, bl.a. tricks og panna.

Inkluderet i prisen er et års-medlemskab til Brizze Akademiet (https://brizzeakademiet.dk/), så ud over en sjov og lærerig dag med Brizze og hans crew, har du mulighed for at lære alle Brizzes bedste tricks, finter, spark osv. inde på akademiet i et helt år frem.

På dagen får du udleveret et gavekort til akademiet, som du kan indløse allerede, når du kommer hjem.Praktisk:

Tilmelding: Send en mail til louiseogboe@gmail.com med barnets fulde navn og alder. Betaling skal herefter ske til mobilepay. Mobilpay 599,00 kr. til 82066 (Fodboldklubben BNS). Vigtigt: Husk også her at skrive barnets fulde navn og alder i kommentarfeltet.

Dato og tid: lørdag 29. Maj 2021 kl. 9-15.

Sted: BNS’ baner ved Nydamskolen, Skolevej 21C, Vester Sottrup, 6400 Sønderborg.

Medbring: Madpakke, drikkedunk, tøj/overtøj/fodtøj (fodboldstøvler, indendørssko) til både ude og inde.Skulle der opstå nogle spørgsmål eller vil du bare gerne vide mere, så er du mere end velkommen til at kontakte Louise Nielsen på mobilnummer 31 35 40 82 eller louiseogboe@gmail.com* Skulle det blive aflyst (COVID-19), refunderes hele billetbeløbet selvfølgelig.