Julehilsen

23. december 2020 21:11 , af Boe Lundby Madsen

Julehilsen til spillere, trænere, frivillige og sponsorer i Fodboldklubben BNS

Så nærmer vi os slutningen på et år som bestemt ikke blev noget normalt år. 
Man behøver næsten ikke sige det, men corona'en har fyldt rigtigt meget i året der gik i BNS. Først med den totale nedlukning den 11. marts som stoppede al aktivitet i over 10 uger. Så med træning under strenge restriktioner i grupper af MAX 10 personer. Siden blev der lukket mere og mere op, nærmest på daglig basis, så det også blev muligt at spille kampe før sommerferien. Forholdene blev næsten normale, men så vendte det igen i løbet af efteråret hvor der blev lukket mere og mere ned igen, og for nylig var vi så tilbage til start hvor det kun er muligt at træne udenfor i grupper af 10 personer under samme stramme restriktioner som i foråret.

På trods af de svære forhold og mange restriktioner, så oplever vi i bestyrelsen at i alle har taget situationen i stiv arm og forsøgt at få det bedste ud af de svære forhold i er blevet budt i år. Det skal i alle have stor ros for.

BNS ser ud til at komme fornuftigt igennem corona krisen. Økonomien holder vand, og de fleste hold er stadig aktive i det omfang det er muligt. Senior herre er rykket op i serie 4 og kan se frem til et spændende forår. Veteranerne er også aktive, men har dog måtte trække et hold ud af turneringen. I den anden ende af aldersstigen har de helt små fødder i årgang 2016/17 fået et hold i gang og på pigesiden har vi stillet med hold i 3 forskellige årgange samt et senior dame hold. Det understreger alt sammen meget godt at BNS er en klub hvor der er plads til alle, og hold til alle. 

Vores to store arrangementer, BNS CUP og Bierfesten, måtte desværre aflyses i år da restriktionerne gjorde dem umulige at afholde. Det er en udfordring for årsregnskabet ikke at få indtægten fra disse begivenheder med, men til gengæld havde vi som noget nyt salg af BNS julekalendere på programmet i år. Salget gik rigtigt flot og opvejer derfor noget af det tabte. Der skal lyde en stor tak til alle der har bakket op ved at hjælpe med at sælge kalenderne og til alle der har købt en kalender, samt til sponsorerne der har bidraget. I har støttet både BNS og Red Barnet. Tak for støtten.

I bestyrelsen er vi i gang med en form for "generationsskifte". Rutinerede kræfter ønsker at træde ud efter en lang og trofast indsats for BNS, og vi ser derfor lige nu ind i at der er en ledig plads i bestyrelsen som vi gerne skal have besat til generalforsamlingen den 1. marts 2021. Har du lyst til at deltage i udviḱlingen af BNS, så kontakt endelig en af os i bestyrelsen for at høre mere.

Med håbet om et mere normalt år 2021 ønsker vi i Fodboldklubben BNS alle spillere, trænere, frivillige og sponsorer en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Tak for indsatsen og tak for støtten i året der gik.

mvh 
Bestyrelsen 
 Boe Lundby Madsen
 Peter Grønhøj Larsson
 Morten Christensen
 Kenneth Steger-Sølund
 Anne Soll-Andersen
 Mads Søholm
 Thomas Hariri