En kæmpe tak til alle vores sponsorer!


Sponsorudvalget i Fodboldklubben BNS udarbejder hvert år en sponsorfolder, hvor de forskellige sponsormuligheder i BNS er beskrevet. Og heldigvis er områdets virksomheder meget flinke til at bakke op om BNS … og de yder dermed et uvurderligt bidrag til at få BNS til at fungere. En meget stor tak fra BNS herfor!

Her kan du se alle vores sponsorer i Fodboldklubben BNS

Forældresponsor i BNS - hvad er det?
Med næsten 350 medlemmer er der i sagens natur en masse forældre tilknyttet BNS - især på ungdomssiden. Og rigtig mange af disse forældre arbejder i en række private virksomheder, som vi i sponsorudvalget i dag ikke har kontakt til. Men det vil vi rigtig gerne.

Så arbejder du i en virksomhed, som måske kunne tænke sig at støtte en af områdets største og - synes vi! - bedste fodboldklubber, så tøv ikke med at tage fat i sponsorudvalget. Her i denne lille folder, som vi har udgivet, kan du læse mere om at blive forældresponsor i BNS. På forhånd tak!

Ny sponsor?!
Er du ikke sponsor i BNS, og kunne du evt. tænke dig at støtte vores arbejde i klubben, kan du se, om der blandt vores sponsortilbud er ét, der tiltaler dig. Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte formanden for Sponsorudvalget i BNS for at høre om mulighederne:

Allan Frost Petersen
Fredsløkke 8, V. Sottrup . 6400 Sønderborg
Mobil 29324723
allanfp@outlook.dk