Menu

BNS fik 10 nye kampledere

image
15. juni 2022 kl. 22:29

BNS og DBU har sammen uddannet nye unge kampledere til klubbens mange børne kampe. Mandag aften valgte 10 friske drenge og piger fra klubbens U13 og U14 hold at bruge 3 timer på at gennemgå spillereglerne i hhv 5-mands og 8-mands kampe. 
I børnefodbold skal klubberne selv stille med kampledere(dvs dommere) til hjemmekampene i rækkerne U6 til U12, men det er bestemt ikke altid lige let at finde nogen, fx en forældre eller en anden frivillig, der kan eller vil gribe fløjten når de små spiller. 
Derfor har BNS taget intiativet til at tilbyde DBU's kamplederuddannelse til klubbens unge spillere. De nye kampledere får mulighed for at bruge uddannelsen som et lille fritidjob da de tilbydes et lille beløb for at dømme kampene, og udover en lille fortjeneste kommer de også til at høste masser af erfaring i at stå med ansvar og tage beslutninger. For beslutninger skal der tages på en fodboldbane, også når man er i tvivl.

På uddannelsen blev der også brugt tid på gruppearbejde hvor der blev talt om hvordan man håndterer negative tilråb fra forældre og tilskuere. Det sker desværre fra tid til anden og derfor er det naturligt at de nye kampledere bliver klædt på til det. Men håbet er selvfølgelig at de aldrig får brug for den viden, for i børnekampe skal den positive stemning være i højsædet.

Da sommerferien står for døren, så forventes de nye kampledere at få deres debut med fløjten til BNS CUP den 13. august. 
Tag godt i mod dem når i møder dem på banen.
 


* på billedet ses Mathias, Johan, Gustav, Marius, Maddz, Andreas, Jonas, Sarah, Mille og Frederik.

Luk