Menu

Ny Børneudviklingstræner i BNS

image
24. januar 2024 kl. 22:13

Fodboldklubben BNS har ansat Kenneth Bach Hansen som ny Børneudviklingstræner for klubbens U6 til U12 hold.
Et lidt atypisk valg måske, da Kenneth kommer med en stor erfaring som håndboldspiller og træner på topplan i SønderjyskE, hvor han stadig træner deres U17 hold og indtil for nylig har fungeret som talenttræner.
Kenneth har dog også erfaring med fodbold og han spiller det selv på BNS' oldboys hold, ligesom hans 2 børn også er aktive på klubbens børnehold.
Børneudviklingstrænerens funktion er at være "træner for trænerne." Dvs han skal coache, udvikle og sparre med klubbens børnetrænere, så de vedbliver med at være motiverede til at levere god, inspirerende og sjov træning til børnene. I den forbindelse er sportsgrenen ikke så vigtig, koncepterne for god børnetræning er nogenlunde de samme om det er fodbold eller håndbold.
Og netop børnetræning og børnefodbold er vigtigt for BNS. Klubben har alle dage haft stort fokus på børnefodbold og blev i 2022 udnævnt som "DBU Børneklub" som fodboldklubber kan opnå hvis man prioriterer børnefodbolden på en række områder, og her er det vigtigste at have en Børneudviklingstræner.

Kenneth tager over fra klubbens tidligere Børneudviklingstræner, Kenneth Eskildsen, som grundet travlhed har valgt at trække sig fra posten. 

Luk